Hur du bokar din vistelse

Instruktioner för att boka boendet

Att boka ditt boende här skall vara enkelt och därför finns denna manual som beskriver hur du hur du bokar din vistelse hos oss. Vi är säkra på att du/ni kommer att trivas!

  • Välj önskat ankomst- och avresedatum samt antal personer. Observera att standardinställningen är två personer för att det är vanligast. Vi försöker att göra din bokning så enkel som möjligt.
  • Vill du ha städning eller frukost väljer du det under "Städning" och/eller "Frukost". Välj antalet dagar du vill ha frukost och kryssa i "Städning", om du vill slippa städa innan du åker. Klicka sedan på "BOKA NU" nere till höger.
  • Fyll i dina uppgifter.
  • Läs igenom bokningsvillkoren genom att klicka på "Jag godkänner de allmänna villkoren". Markera sedan kryssrutan om du accepterar villkoren. Vi kallar det en blandning av hotell, B&B och vandrarhem är bara för att det är lite svårt att kategorisera boendet. 
  • Klicka på "BEKRÄFTA BOKNINGEN" och kontrollera att alla uppgifter stämmer. Rulla ned på sidan och klicka på "Pay Now" om allting stämmer. Har du inte klickat på knappen inom 20 minuter måste du göra om bokningen eftersom den tas bort efter den tiden.
  • Du kommer nu till PayPal, som är en säker betaltjänst. Välj betalsätt på PayPal:s hemsida och slutför betalningen. Glöm inte att klicka på "Gå tillbaka till handlaren". För att bokningen skall gå igenom helt kan du behöva uppdatera sidan om det inte sker automatiskt.
  • En bokningsbekräftelse e-postas till dig tillsammans med lite andra uppgifter, t ex var du hittar nyckeln. En kalenderfil bifogas också som du kan klicka på för att lägga till bokningen i din kalender i telefonen eller i datorn.

 Välkommen!
Micke Granath, Sängen på Ängen i Strömsholm